|
|
It is currently Fri Sep 10, 2010 9:37 pm
|
View unanswered posts | View active topics
| Author |
Message |
|
Stinkeris
Site Admin
Joined: Sat Jun 20, 2009 8:07 am Posts: 2490 Location: Šiluminė trasa...
|
 Re: Europa league
atsakymus gavai taip pat PM, todėl nukopink visas žinutes, o ne vieną... p.s. iškilus klausimams, kreipkitės į mano atstovą spaudai krootsvyrs...kuris parašys man keletą žinučių į PM ir parinkęs kas tinka pakopins...
_________________ nu taigi nuodas nu....
|
| Tue Oct 13, 2009 7:06 pm |
|
 |
|
Krootsvyrs
|
Stinkeris wrote: atsakymus gavai taip pat PM, todėl nukopink visas žinutes, o ne vieną... p.s. iškilus klausimams, kreipkitės į mano atstovą spaudai krootsvyrs...kuris parašys man keletą žinučių į PM ir parinkęs kas tinka pakopins... Apie 10 zinuciu nuo jusu abieju kopinti tingiu, bet jei labai reikes, galesiu nukopinti, bet 80% ten nieko idomaus, t.y. esminio. As savo pranesime ir parasiau, kad atsakymus gavau PM budu. Ir parasiau esme pabaigoje, kad kiti zmones nesiklaidintu, kaip as. Negi tuo nesat patenkinti? I PM parasiau tik todel, kad man del taisykliu kilo klausimu, o forume nebuvo atsakymu i juos, nors kitose forumo skiltyse jau buvot apsireiske... Palaukes kelias val. ir nesulaukes forume atsakymu parasiau i PM, nes planavau daryti CL statymus, o pasirodo, is turnyro iskritau. Todel ir norejau skubaus atsakymo man (galbut tik vienam?) svarbiu klausimu. Va cia per PM ir atsaket is karto. Beje, parasiau, kad neturiu asmeniskumu, t.y. ivyko kas ivyko, dabar ziurim i prieki. Ir atstovu spaudai nesisiulau buti, bet dziaugiuosi, jei savo atsakymais nors keliems dalyviams taisykles tapo aiskesnes lygiuju atveju. Isvada. Aciu uz situacijos isaiskinima, kuriuo pasidalinau su kitais (kad kiti nezinodami neissidurtu). Vos ne fair play prizo vertas esu 
_________________ BC Šiauliai Sampdoria
|
| Tue Oct 13, 2009 7:58 pm |
|
 |
|
Stinkeris
Site Admin
|
nu tu pas mus visas šaunuolis  pas mane irgi jokių asmeniškumų...o dėl taisyklių...neparašei tik, kad viskas bus papildyta prieš antrą sezoną, o dabar esam su tokiom kokiom esam ir nekeisim, kad būtų visiems vienodos sąlygos...kad po to neprasidėtų "o kodėl man buvo taip..."
|
| Tue Oct 13, 2009 8:14 pm |
|
 |
|
Krootsvyrs
|
as tiesiog maniau, kad jos jau galioja si sezona, nes taisykle paskelbta pries si sezona, todel ir iskeliau si klausima nustebes, kodel ji negalioja... Nebesidubliuojam ir si klausima sprendziam balsavimo budu Pasiulymu skyriuje.
|
| Tue Oct 13, 2009 8:47 pm |
|
 |
|
Stinkeris
Site Admin
|
|
| Fri Nov 06, 2009 11:56 am |
|
 |
|
Patrikas
|
Kaip gaila, kad pernaujo sezonas ;[[[ Taip puikiai pradejau, duodu 100 prcnt, kad nebsurinksiu 6 tasku...
|
| Fri Nov 27, 2009 4:50 pm |
|
 |
|
Stinkeris
Site Admin
|
Patrikas wrote: Kaip gaila, kad pernaujo sezonas ;[[[ Taip puikiai pradejau, duodu 100 prcnt, kad nebsurinksiu 6 tasku... jei taip nusiteiksi, tai taip ir bus Patrikai, tu visada save menkini ir vis nuskriaustas tu...tau gyvenime lengva? Ar tu tik čia ieškai paguodos, kurios negauni realybėje? 
|
| Fri Nov 27, 2009 5:18 pm |
|
 |
|
Stinkeris
Site Admin
|
sveikinimai Milanui ir jo treneriui Kuzmai, laimėjus Europos lygą 
|
| Thu Mar 04, 2010 1:14 pm |
|
 |
|
Krootsvyrs
|
Sveikinu broliuka 
|
| Thu Mar 04, 2010 10:04 pm |
|
 |
|
Stinkeris
Site Admin
|
Krootsvyrs wrote: Sveikinu broliuka  taupant pašto išlaidas reikės kuzmai taurę į ofisą nunešt 
|
| Thu Mar 04, 2010 10:55 pm |
|
|