|
|
It is currently Tue Sep 07, 2010 3:08 am
|
View unanswered posts | View active topics
| Author |
Message |
|
Stinkeris
Site Admin
Joined: Sat Jun 20, 2009 8:07 am Posts: 2473 Location: Šiluminė trasa...
|
 Re: pasiula
pasiūlykit spėlionei rungtynių kitai savaitei, pirmadieniui...būtų gerai, jei kas iš SM rungtynių 17-18 turo atrastų. Tiek krepšinio, tiek futbolo, jei matote įdomių dvikovų, siūlykite, nes sudėtinga pereiti visas šalis, kad rasti kažką įdomaus  tikrai praleidžiu manau intriguojančių kovų 
_________________ nu taigi nuodas nu....
|
| Fri Feb 12, 2010 12:43 am |
|
 |
|
Stinkeris
Site Admin
|
jei kas žinote kokių draugiškų ar kitų varžybų pasidalinkit...negaliu paleisti turo...nes tik wnba ir aliaskos turnyrus radau...varžybų tik šešios... 
|
| Mon Jun 21, 2010 10:06 am |
|
 |
|
ZaliaBalta
Joined: Sun Jun 21, 2009 7:07 pm Posts: 650 Location: Kaunas
|
Stinkeris wrote: jei kas žinote kokių draugiškų ar kitų varžybų pasidalinkit...negaliu paleisti turo...nes tik wnba ir aliaskos turnyrus radau...varžybų tik šešios...  Aliaskos? 
_________________ SEVERSTAL FC MOSCOW
|
| Mon Jun 21, 2010 11:20 am |
|
 |
|
Stinkeris
Site Admin
|
ZaliaBalta wrote: Stinkeris wrote: jei kas žinote kokių draugiškų ar kitų varžybų pasidalinkit...negaliu paleisti turo...nes tik wnba ir aliaskos turnyrus radau...varžybų tik šešios...  Aliaskos?  nu aš jį taip vadinu, nes ten Aliaska Aces lošia...bet neesmė...Kaune niekas nevyksta?  žinau sekmadienį bus draugiškas U17 kažkoks turnyras... 
|
| Mon Jun 21, 2010 11:31 am |
|
 |
|
burundux
|
man atrodo kad puerto rice vyksta siuo metu finalas, sužaistas tik vienas mačas. tik nežinau kokie kofai turi buti.
|
| Mon Jun 21, 2010 11:57 am |
|
 |
|
ZaliaBalta
Joined: Sun Jun 21, 2009 7:07 pm Posts: 650 Location: Kaunas
|
Stinkeris wrote: ZaliaBalta wrote: Stinkeris wrote: jei kas žinote kokių draugiškų ar kitų varžybų pasidalinkit...negaliu paleisti turo...nes tik wnba ir aliaskos turnyrus radau...varžybų tik šešios...  Aliaskos?  nu aš jį taip vadinu, nes ten Aliaska Aces lošia...bet neesmė...Kaune niekas nevyksta?  žinau sekmadienį bus draugiškas U17 kažkoks turnyras...  Lyg ir ne.. Jau lyg pasibaigė viskas, net ir tos visokios Kauno Dienos ar panašios mėgėjų lygos.. 
_________________ SEVERSTAL FC MOSCOW
|
| Mon Jun 21, 2010 12:03 pm |
|
 |
|
Stinkeris
Site Admin
|
burundux wrote: man atrodo kad puerto rice vyksta siuo metu finalas, sužaistas tik vienas mačas. tik nežinau kokie kofai turi buti. aha, radau, bet neaiškus laikas...gali būti, kad čia iš pirmadienio į antradienį naktį bus tos varžybos, tai netinka...bet gal bus trečios, dar reikia paanalizuoti...
|
| Mon Jun 21, 2010 1:22 pm |
|
 |
|
burundux
|
Stinkeris wrote: burundux wrote: man atrodo kad puerto rice vyksta siuo metu finalas, sužaistas tik vienas mačas. tik nežinau kokie kofai turi buti. aha, radau, bet neaiškus laikas...gali būti, kad čia iš pirmadienio į antradienį naktį bus tos varžybos, tai netinka...bet gal bus trečios, dar reikia paanalizuoti... ten pusfinaliai buvo iki 4 pergalių. Tai finalas mažiausiai keturios varžybos.
|
| Mon Jun 21, 2010 1:28 pm |
|
 |
|
Stinkeris
Site Admin
|
burundux wrote: Stinkeris wrote: burundux wrote: man atrodo kad puerto rice vyksta siuo metu finalas, sužaistas tik vienas mačas. tik nežinau kokie kofai turi buti. aha, radau, bet neaiškus laikas...gali būti, kad čia iš pirmadienio į antradienį naktį bus tos varžybos, tai netinka...bet gal bus trečios, dar reikia paanalizuoti... ten pusfinaliai buvo iki 4 pergalių. Tai finalas mažiausiai keturios varžybos. jo radau 24 dieną trečios varžybos vyks...įdėsiu kol kas be kofų, nes dėl 22 dienos bijau, kad nebūtų dėl laiko skirtumo šiąnakt varžybos...
|
| Mon Jun 21, 2010 1:30 pm |
|
|