|
|
It is currently Tue Sep 07, 2010 3:10 am
|
View unanswered posts | View active topics
Rusijos futbolo lygų varžybos
| Author |
Message |
|
virgina1
Joined: Thu Sep 10, 2009 6:28 am Posts: 77 Location: Vilnius
|
 Re: Rusijos futbolo lygų varžybos
Kad tave kur ... Tambovo vilkai, buvai tu man Bowie sąžines ir teisybes įsikūnijimas( ypač mokesčių srityje)..., o dabar tapai zekas iš Tambovo....
|
| Sun Jul 11, 2010 9:34 am |
|
 |
|
Stinkeris
Site Admin
Joined: Sat Jun 20, 2009 8:07 am Posts: 2473 Location: Šiluminė trasa...
|
Bowie wrote: Nu as jum pasakysiu toki dalyka, kad si sezona as losiau su jumis rusijos cempionate ir nelabai jau sunkiai tapau cempionu, kad rusu lyga stipresne as sutinku tik va Stinkeris man buvo sakes kai isejau i A lyga tipo del to kad man per stipri jusiske. tai čia tik dėl to, kad aš pradžioje sezono miegojau ir nelabai visokiais švedais ar suomiais domiuosi 
_________________ nu taigi nuodas nu....
|
| Sun Jul 11, 2010 10:03 am |
|
 |
|
klounz
Joined: Mon Jun 22, 2009 9:12 pm Posts: 1111 Location: suncity
|
manau reiktu kalbeti skaiciu kalba... rusijoj 7 zaidejai per 60 ivarciu; LT-tik 4 per 60....LT su 47 bangele uzeme 4 vieta, dinamo su 47 liko 15 v.... manau neverta net daugiau analizuoti.... esme, kad geras grajokas (sakykim bowie toks ir yra  ) bet kokio stiprumo lygoj rinkdamas virs 70 gali laimeti 
| Sun Jul 11, 2010 10:43 am |
|
 |
|
NextToMe
|
Na ką, puikus vakaras:) Ispanai čempionai ! Faina kamuolį laimėti, retai pasitaiko toks šansas, nenuvylė ispanai. 
|
| Sun Jul 11, 2010 10:23 pm |
|
 |
|
kapitonas1
|
Stinkeris wrote: Bowie wrote: Nu as jum pasakysiu toki dalyka, kad si sezona as losiau su jumis rusijos cempionate ir nelabai jau sunkiai tapau cempionu, kad rusu lyga stipresne as sutinku tik va Stinkeris man buvo sakes kai isejau i A lyga tipo del to kad man per stipri jusiske. tai čia tik dėl to, kad aš pradžioje sezono miegojau ir nelabai visokiais švedais ar suomiais domiuosi  ir dar del to kad as atostogauju  ,daugiau tokiu lengvatu negausi
|
| Tue Jul 13, 2010 9:11 pm |
|
|